03-05-2017

Exploitatiemanager gezocht

Wie voor een carrière binnen Hydreco kiest en daarin succesvol wil zijn, bezit een winnersmentaliteit. Je wilt vooraan staan, nee je moet vooraan staan. Je moet beter zijn dan je concurrenten. Je ziet kansen en verliest eventuele bedreigingen niet uit het oog. Het optimaal laten functioneren van de installaties is voor jou goed niet goed genoeg.

Onze aardbodem vormt het fundament waarop de organisatie van Hydreco is gebouwd. Wij leveren u duurzame koude en/of warmte uit de watervoerende lagen van de aardbodem. Op deze manier dragen we, samen met u, bij aan de overheidsdoelstelling van een klimaatneutraal Nederland. 

Hydreco B.V. is wegens uitbreiding van haar activiteiten op zoek naar een fulltime

Exploitatiemanager

Een professional die graag mensen aanstuurt maar net zo goed met twee benen in het vak staat en op basis daarvan gedegen advies kan uitbrengen aan contract- en projectmanagement. Je geeft leiding aan het exploitatieproces van de operationele installaties op basis van preventief en correctief onderhoud, monitoring en beheer van de installaties en het verzorgen van opnames en rapportages aan interne organisatie en extern bevoegde instanties. Het verzorgen van optimaal energetisch rendement en functionele verbeteringen maken dat bestaande en nieuwe KWO- (Koude- en WarmteOpslag) installaties een optimale bijdrage leveren aan de doelstellingen van Hydreco als duurzame energieleverancier.

Wat heeft Hydreco jou te bieden?
Een verantwoordelijke en fulltime baan binnen een team van professionals. Hydreco kenmerkt zich door een open, eerlijke, en 'no nonsense’cultuur. De communicatie is direct en we staan open voor initiatieven en goede ideeën. Het is een klein solide bedrijf met uitdagende projecten op het gebied van KWO. Salaris is afhankelijk van kennis en ervaring. Hydreco biedt je goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een leaseauto en een uitstekend pensioen.

Wat heb jij Hydreco te bieden?
Je hebt minimaal een HBO werk- en denkniveau op het gebied van elektrotechniek en hebt affiniteit met werktuigbouwkunde. Ook heb je ervaring met het beheer en onderhoud van KWO- of decentrale waterzuiveringsinstallaties. Je bent een echte teamplayer die goed is in plannen en organiseren. Onderhandelen gaat je goed af. Je bent stressbestendig en vasthoudend in het bereiken van je doelen. Klantvriendelijkheid is voor jou vanzelfsprekend.

Is je interesse gewekt?
Neem contact op met Sylvia Kradolfer via 076 572 77 30. Direct solliciteren kan natuurlijk ook, stuur je motivatiebrief met cv naar sylvia.kradolfer@hydrocaregroep.nl of per post naar Hydreco B.V., Postbus 3238, 4800 DE Breda t.a.v. Sylvia Kradolfer.

toon nieuwsoverzicht

Schrijf nu in voor onze
digitale nieuwsbrief:

Hydreco: Bus Hydreco
''Wij leveren u duurzame koude en/of warmte uit de watervoerende lagen van de aardbodem.''