Vacature Contractmanager/Teamleider 

Wie voor een carrière binnen Hydreco kiest en daarin succesvol wil zijn, bezit een winnersmentaliteit. Je wilt vooraan staan, nee je moet vooraan staan. Je moet beter zijn dan je concurrenten. Je ziet kansen en verliest eventuele bedreigingen niet uit het oog. Het optimaal laten functioneren van de installaties is voor jou niet goed genoeg.   

Onze aardbodem vormt het fundament waarop de organisatie van Hydreco is gebouwd. Wij leveren u duurzame koude en/of warmte uit de watervoerende lagen van de aardbodem. Op deze manier dragen we, samen met u, bij aan de overheidsdoelstelling van een klimaatneutraal Nederland.    

Hydreco B.V. is wegens uitbreiding van haar activiteiten op zoek naar een fulltime:  

Contractmanager/teamleider duurzame energiesystemen

Een professional die graag mensen aanstuurt maar net zo goed met twee benen in het vak staat en op basis daarvan goed contact kan onderhouden met klanten, overheden en eindgebruikers. 

Je bewaakt of de planning, kosten en installatieprestatie conform contractafspraken verlopen. Er wordt daarbij gestuurd op hoge klanttevredenheid, minimalisatie van storingen en een maximaal installatierendement. 

Overeenkomstig de Warmtewet zorg je voor gestroomlijnde klantcontactprocessen richting eindgebruikers. Je coördineert het eerstelijns klantcontact, administratieve processen en de facturatie. 

Je stuurt het exploitatieteam van Hydreco aan. Je motiveert de exploitatiemanager tot het opstellen en uitvoeren van een meerjarenonderhoudsplanning. Je zit het exploitatieoverleg voor en zorgt voor een goede prioriteitstelling en storingsopvolging.   

Wat heeft Hydreco jou te bieden? 

Een verantwoordelijke en fulltime baan binnen een team van professionals. Hydreco kenmerkt zich door een open, eerlijke, en 'no nonsens' cultuur. De communicatie is direct en we staan open voor initiatieven en goede ideeën. Het is een klein solide bedrijf met uitdagende projecten op het gebied van KWO. Salaris is afhankelijk van kennis en ervaring. Hydreco biedt je goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een leaseauto en een uitstekend pensioen.   

Wat heb jij Hydreco te bieden? 

Je hebt een HBO werk- en denkniveau,  op het gebied van WTB en/of HIT. Ook heb je kennis en ervaring met klimaatinstallaties en WKO systemen. Daarnaast heb je ervaring met leidinggeven en heb je ervaring met projectmatig werken. Je bent een echte teamplayer die goed is in plannen en organiseren. Onderhandelen gaat je goed af. Je bent stressbestendig en vasthoudend in het bereiken van je doelen. Klantvriendelijkheid is voor jou vanzelfsprekend en je hebt goede communicatieve vaardigheden.   

Is je interesse gewekt? 

Neem contact op met Sylvia Kradolfer via 076 572 77 30 of via sylvia.kradolfer@hydrocaregroep.nl. Direct solliciteren kan natuurlijk ook, mail je motivatiebrief met cv naar sylvia.kradolfer@hydrocaregroep.nl of per post naar Hydreco B.V., Postbus 3238, 4800 DE Breda t.a.v. Sylvia Kradolfer.